Makineri llotarie me 48 cards dhe 90 fusha

2,990 Lekë 2,590 Lekë

Makineri llotarie me 48 cards dhe 90 fusha

Karakteristikat:
*Përmasat: 21.8x37.5x9.3 cm

SKU: 8445393121796
Përshkrimi

Makineri llotarie me 48 cards dhe 90 fusha

Karakteristikat:
*Përmasat: 21.8x37.5x9.3 cm