Mbajtës tableti

1,390 Lekë 740 Lekë

Mbajtës tableti

Karakteristikat:
*Përmasat: 16 x 28 cm
*Këmbë që nuk rrëshqasin dhe të rregullueshme
*Kënd i rregullueshëm
*E palosshme

SKU: 8711252249681
Përshkrimi

Mbajtës tableti

Karakteristikat:
*Përmasat: 16 x 28 cm
*Këmbë që nuk rrëshqasin dhe të rregullueshme
*Kënd i rregullueshëm
*E palosshme