Mbajtese rrobash dhe xhaketash

16,900 Lekë 11,900 Lekë
Mbajtese rrobash dhe xhaketash

Karakteristikat:
*Materiali: metalik
*Permasat 34 x 188 x 34 cm
SKU: 8430852787613
Përshkrimi
Mbajtese rrobash dhe xhaketash

Karakteristikat:
*Materiali: metalik
*Permasat 34 x 188 x 34 cm