Mbajtëse thikash, enë kuzhine

1,690 Lekë 1,390 Lekë

Mbajtëse thikash, enë kuzhine

Karakteristikat:
*Materiali: Plastik, bamboo
*E përshtatshme për thika dhe enë të ndryshme 
*Mbledhësi i ujit është i lëvizsshëm

SKU: 8711252002668
Përshkrimi

Mbajtëse thikash, enë kuzhine

Karakteristikat:
*Materiali: Plastik, bamboo
*E përshtatshme për thika dhe enë të ndryshme 
*Mbledhësi i ujit është i lëvizsshëm