Mikrofon dhe kitarë lodër

6,990 Lekë 5,990 Lekë

Mikrofon dhe kitarë lodër 

Karakteristikat:
*Përmasat: 38X25X7 CM

SKU: 8411865023226
Përshkrimi

Mikrofon dhe kitarë lodër 

Karakteristikat:
*Përmasat: 38X25X7 CM