Mikser AROMA GREY

4,990 Lekë 3,490 Lekë

Mikser AROMA GREY

Karakteristikat:
*Fuqia: 400W
*6 shpejtësi funksionimi dhe turbo
*6 aksesorë për përzierje
*Përmasat: 19.2x15 cm

SKU: 5207158011260
Përshkrimi

Mikser AROMA GREY

Karakteristikat:
*Fuqia: 400W
*6 shpejtësi funksionimi dhe turbo
*6 aksesorë për përzierje
*Përmasat: 19.2x15 cm