Ndriçues nate TEDDY

3,490 Lekë 2,690 Lekë
Ndriçues nate TEDDY

Karakteristikat:
*Materiali: Liri dhe poliestër
*Përmasat: 
24.5 x 22 x 30 cm
SKU: 3560233814487
Përshkrimi
Ndriçues nate TEDDY

Karakteristikat:
*Materiali: Liri dhe poliestër
*Përmasat: 
24.5 x 22 x 30 cm