Ngrohës elektrik AARAU II

25,000 Lekë 14,900 Lekë

Ngrohës elektrik AARAU II 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*Fuqia 900/2000 W
*Ndriçim LED
*Ekran LCD dhe funksion me prekje
*Përmasat 56 x 40 x 12.5 cm  ( pa këmbë)
*Përmasat 56 x 44 x 23 cm ( përfshirë këmbët )

 

SKU: 4250373262819
Përshkrimi

Ngrohës elektrik AARAU II 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*Fuqia 900/2000 W
*Ndriçim LED
*Ekran LCD dhe funksion me prekje
*Përmasat 56 x 40 x 12.5 cm  ( pa këmbë)
*Përmasat 56 x 44 x 23 cm ( përfshirë këmbët )