Ngrohëse Thermo-Fan

3,290 Lekë 2,590 Lekë

Ngrohëse Thermo-Fan

Karakeristikat:
*Ngrohëse me fryrje
*Funksionon dhe si ftohës në verë
*Fuqia: 1800-2000W

SKU: 8430540535564
Përshkrimi

Ngrohëse Thermo-Fan

Karakeristikat:
*Ngrohëse me fryrje
*Funksionon dhe si ftohës në verë
*Fuqia: 1800-2000W