Ore LOAN prej plastike

13,990 Lekë 9,990 Lekë

Ore LOAN prej plastike

Karakteristikat:
*Materiali: Plastik
*Përmasat: . 76.50 x 76.50 x 8.50 cm
*Ngjyra: E zezë me akrepa dhe numra të bardhë

SKU: 3560237553368
Përshkrimi

Ore LOAN prej plastike

Karakteristikat:
*Materiali: Plastik
*Përmasat: . 76.50 x 76.50 x 8.50 cm
*Ngjyra: E zezë me akrepa dhe numra të bardhë