Organizues tualeti me 3 nivele

2,690 Lekë 1,990 Lekë

Organizues tualeti me 3 nivele
Organizuesi vjen me dizajnin më inovativ dhe praktik me tre rafte.

Karakteristikat:
*Përmasat: 75 x 35 x 23 cm

SKU: 8430540993647
Përshkrimi

Organizues tualeti me 3 nivele
Organizuesi vjen me dizajnin më inovativ dhe praktik me tre rafte.

Karakteristikat:
*Përmasat: 75 x 35 x 23 cm