Pasqyrë LIMA

12,900 Lekë 8,490 Lekë

Pasqyrë LIMA
Pasqyra LIMA është një pasqyrë e këndshme, që i shton veçantinë ambientit të gjumit. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF dhe xham
*
Përmasat: 119 x 60 x 3 cm

*Pesha: 19 Kg

SKU: 2206
Përshkrimi

Pasqyrë LIMA
Pasqyra LIMA është një pasqyrë e këndshme, që i shton veçantinë ambientit të gjumit. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF dhe xham
*
Përmasat: 119 x 60 x 3 cm

*Pesha: 19 Kg