Pastrues Ekrani Liquid 200ml+ Mikrofiber Freestyle(PFS6250)

990 Lekë 490 Lekë

Pastrues Ekrani Liquid 200ml+ Mikrofiber Freestyle(PFS6250)

Karakteristikat:
*Paketë pastrimi shumë efikase
*Heq pluhurin dhe papastërtinë me lehtësi
*Kapaciteti: 200 ml
*Përmasat e leckës: 20x20 cm 

SKU: 5907595426374
Përshkrimi

Pastrues Ekrani Liquid 200ml+ Mikrofiber Freestyle(PFS6250)

Karakteristikat:
*Paketë pastrimi shumë efikase
*Heq pluhurin dhe papastërtinë me lehtësi
*Kapaciteti: 200 ml
*Përmasat e leckës: 20x20 cm