Pastrues mikrovale

590 Lekë 360 Lekë
Pastrues mikrovale

Karakteristikat
*Rezistencë dhe qëndrueshmëri e lartë
*Përmasat: 12 x 8 x 17 cm
SKU: 8430852219565
Përshkrimi
Pastrues mikrovale

Karakteristikat
*Rezistencë dhe qëndrueshmëri e lartë
*Përmasat: 12 x 8 x 17 cm