Pemë artficiale BANANA

24,990 Lekë 18,990 Lekë
Pemë artficiale BANANA
E krijuar me kujdes për të imituar pamjen e një peme të mbjellë në jetën reale, duke u dukur sa më afër reales. Mund të vendoset kudo, njësoj si një bimë e vërtetë në mënyrë që të ndjeni praninë e natyrës dhe të mos keni nevojë ta ujisni çdo ditë apo të ofroni kujdes të veçantë.

Karaktersitikat:
*Lartësia: 170 cm
SKU: 3560234531840
Përshkrimi
Pemë artficiale BANANA
E krijuar me kujdes për të imituar pamjen e një peme të mbjellë në jetën reale, duke u dukur sa më afër reales. Mund të vendoset kudo, njësoj si një bimë e vërtetë në mënyrë që të ndjeni praninë e natyrës dhe të mos keni nevojë ta ujisni çdo ditë apo të ofroni kujdes të veçantë.

Karaktersitikat:
*Lartësia: 170 cm