Pllaka ftohëse për termus

550 Lekë 440 Lekë

Pllaka ftohëse për termus

Karakteristikat:
*Ngjyrat e kuqe, e verdhë, blu dhe lejla
*Është bërë nga polietileni dhe i mbushur me fluor të padëmshëm
*Janë të përshtatshëm për ti mbajtur produktet të ftohta
*Gjatësia 16 x 11 cm

 

SKU: 8720573448444
Përshkrimi

Pllaka ftohëse për termus

Karakteristikat:
*Ngjyrat e kuqe, e verdhë, blu dhe lejla
*Është bërë nga polietileni dhe i mbushur me fluor të padëmshëm
*Janë të përshtatshëm për ti mbajtur produktet të ftohta
*Gjatësia 16 x 11 cm