Poltron TEO Grey Poltron TEO Grey

Lek 35,900.00 Lek 21,900.00
SKU: 1630561394045
Përshkrimi Përshkrimi
Ngjyra: Grey Përmasat: 67 x 73 x 83 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.
Ngjyra: Grey Përmasat: 67 x 73 x 83 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.