Prerëse lapsash + gomë fshirëse

490 Lekë 340 Lekë

Prerëse lapsash + gomë fshirëse 

Karakteristikat:
*Gomë e butë sintetike
*Mprehëse me teh çelik karboni, i mprehtë dhe rezistent
*Sasia: 16 copë

SKU: 8411574093442
Përshkrimi

Prerëse lapsash + gomë fshirëse 

Karakteristikat:
*Gomë e butë sintetike
*Mprehëse me teh çelik karboni, i mprehtë dhe rezistent
*Sasia: 16 copë