Prerëse lapsash metalike

119 Lekë 59 Lekë

Prerëse lapsash metalike 

Karakteristikat: 
*Mprehëse lapsash e dyfishtë për lapsa të vegjël dhe të mëdhenj
*Materiali: metal

SKU: 8430540817301
Përshkrimi

Prerëse lapsash metalike 

Karakteristikat: 
*Mprehëse lapsash e dyfishtë për lapsa të vegjël dhe të mëdhenj
*Materiali: metal