Raft këndi metal Tendance

3,990 Lekë 3,490 Lekë

Raft këndi metal Tendance

Karakteristikat:
*Material metal dhe bamboo
*Numri i rafteve 3
*Përmasat: 27 x 20 x 61,5 cm

 

SKU: 3700462481665
Përshkrimi

Raft këndi metal Tendance

Karakteristikat:
*Material metal dhe bamboo
*Numri i rafteve 3
*Përmasat: 27 x 20 x 61,5 cm