Raft me dy sirtare

5,570 Lekë 3,900 Lekë
Raft me dy sirtare

Karakteristikat:
*2 rafte dhe 2 sirtarë
*Përmasat: 26 x 72.5 x 32 cm

SKU: 8430852830388
Përshkrimi
Raft me dy sirtare

Karakteristikat:
*2 rafte dhe 2 sirtarë
*Përmasat: 26 x 72.5 x 32 cm