Raft për mbajtjen e luleve me 4 ndarje

6,390 Lekë 4,990 Lekë

Raft për mbajtjen e luleve me 4 ndarje
Mbron bimët tuaja nga ngrirja e vonë në pranverë, nga të ftohtit gjatë natës dhe nga çdo stuhi e fortë e papritur.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: plastikë PVC transparente e qëndrueshme dhe kornizë çeliku
*Përmasat: 50 x 45 x 130 cm
*4 ndarje
*I palosshëm

SKU: 8719202169164
Përshkrimi

Raft për mbajtjen e luleve me 4 ndarje
Mbron bimët tuaja nga ngrirja e vonë në pranverë, nga të ftohtit gjatë natës dhe nga çdo stuhi e fortë e papritur.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: plastikë PVC transparente e qëndrueshme dhe kornizë çeliku
*Përmasat: 50 x 45 x 130 cm
*4 ndarje
*I palosshëm