Set 10 furca vizatimi dhe palete

369 Lekë 175 Lekë

Set 10 furca vizatimi dhe palete 

Karakteristikat
*Përmasat: 1,5 x 20,5 x 23,5 cm

SKU: 8430852850744
Përshkrimi

Set 10 furca vizatimi dhe palete 

Karakteristikat
*Përmasat: 1,5 x 20,5 x 23,5 cm