Set ALABAMA

49,990 Lekë 34,990 Lekë
Set Alabama,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:

Alabama është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  77 x 129 x 67 cm
Poltroni tek (x2) 77 x 65 x 67 cm
Tavolina  43 x 59 x 59 cm
SKU: 8711245125763
Përshkrimi
Set Alabama,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:

Alabama është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  77 x 129 x 67 cm
Poltroni tek (x2) 77 x 65 x 67 cm
Tavolina  43 x 59 x 59 cm