Set Çarçafësh Tek Tiana Green Set Çarçafësh Tek Tiana Green

Lek 7,990.00 Lek 2,990.00
SKU: 8696048634691
Përshkrimi Përshkrimi
Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet. Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
Çarcafët janë material pambuk, material që të mban ngrohtë, nuk rrëshket dhe nuk pushëzohet. Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë