Set EMILY

14,190 Lekë 9,900 Lekë
Set Kopshti Emily,1 tavoline + 2 karrige

Karakteristikat:
Emily është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: dy karrige, dhe një tavolinë.

*Përmasat
*Karrigia (x2) 68 x 64 x 75 cm 
*Tavolina 70 x 54 x 70 cm 
SKU: 8711245148267
Përshkrimi
Set Kopshti Emily,1 tavoline + 2 karrige

Karakteristikat:
Emily është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: dy karrige, dhe një tavolinë.

*Përmasat
*Karrigia (x2) 68 x 64 x 75 cm 
*Tavolina 70 x 54 x 70 cm