Set formë për brumin

790 Lekë 340 Lekë

Set formë për brumin

Karakteristikat:
*E përshtatshme për mbushjen dhe palosjen e brumit të makaronave
*E lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur
*Materiali: Plastik e qëndrueshme
*Sasia: 3 copë

SKU: 5201854010138
Përshkrimi

Set formë për brumin

Karakteristikat:
*E përshtatshme për mbushjen dhe palosjen e brumit të makaronave
*E lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur
*Materiali: Plastik e qëndrueshme
*Sasia: 3 copë