Set furçë tualeti dhe mbajtëse letre higjenike

4,590 Lekë 3,990 Lekë

Set furçë tualeti dhe mbajtëse letre higjenike

Karakteristikat:
*Materiali: Bamboo
*Përmasat: 23x18x69 cm.

SKU: 8445393100111
Përshkrimi

Set furçë tualeti dhe mbajtëse letre higjenike

Karakteristikat:
*Materiali: Bamboo
*Përmasat: 23x18x69 cm.