Set goma fshirëse 4045 MILAN, 3 copë

350 Lekë 169 Lekë

Set goma fshirëse 4045 MILAN, 3 copë

Karakteristikat:
*Të përshtatshme për shkollë dhe përdorim profesional
*Sasia: 3 copë

SKU: 8414034994310
Përshkrimi

Set goma fshirëse 4045 MILAN, 3 copë

Karakteristikat:
*Të përshtatshme për shkollë dhe përdorim profesional
*Sasia: 3 copë