Set Gota Vere dhe Shampanjë 18 copë

3,490 Lekë 2,990 Lekë

Set Gota Vere dhe Shampanjë 18 copë
Një seri gotash që janë perfekte për të pirë verë edhe shampanjë

Karakteristikat:
*Shërben: për verë dhe shampanjë
*Përdoret: në Shtëpi | Restorant
*I përshtatshëm për dhuratë
*Lahen në pjatalarëse
*Ruan shkëlqimin në kohë
*Paketimi përmban: 18 Gota
*Materiali: Qelq Kristalor
*Ngjyra: Transparente

SKU: 8719202532654
Përshkrimi

Set Gota Vere dhe Shampanjë 18 copë
Një seri gotash që janë perfekte për të pirë verë edhe shampanjë

Karakteristikat:
*Shërben: për verë dhe shampanjë
*Përdoret: në Shtëpi | Restorant
*I përshtatshëm për dhuratë
*Lahen në pjatalarëse
*Ruan shkëlqimin në kohë
*Paketimi përmban: 18 Gota
*Materiali: Qelq Kristalor
*Ngjyra: Transparente