Set mbajtese kepucesh me varese rrobash

3,590 Lekë 2,690 Lekë
Set mbajtese kepucesh me varese rrobash

Karakteristikat:
*Materiali: Metal dhe Plastike
*Përmasat 43 x 155 x 80 cm
SKU: 8430852170248
Përshkrimi
Set mbajtese kepucesh me varese rrobash

Karakteristikat:
*Materiali: Metal dhe Plastike
*Përmasat 43 x 155 x 80 cm