Set mbajtëse për erëza

3,990 Lekë 3,190 Lekë

Set mbajtëse për erëza

Karakteristikat:
*Sasia: 16 copë
*Materiali: Kavanoza qelq dhe mbajtëse inoks
*Kanë një kapak metalik me rrjedhje të rregullueshme dhe të mbyllur hermetikisht për të mbajtur erëzat të freskëta pa humbur aromën e tyre.
*Përmasat: 19x31.3 cm
*Me bazë rrotulluese

SKU: 5207158008932
Përshkrimi

Set mbajtëse për erëza

Karakteristikat:
*Sasia: 16 copë
*Materiali: Kavanoza qelq dhe mbajtëse inoks
*Kanë një kapak metalik me rrjedhje të rregullueshme dhe të mbyllur hermetikisht për të mbajtur erëzat të freskëta pa humbur aromën e tyre.
*Përmasat: 19x31.3 cm
*Me bazë rrotulluese