Set mbajtese vaji dhe uthulle

750 Lekë 490 Lekë

Set mbajtese vaji dhe uthulle

Karakteristikat:
*Materiali qelqi
*Përmasat  11.5 x 5.5 x 20.2 cm

SKU: 8430852110831
Përshkrimi

Set mbajtese vaji dhe uthulle

Karakteristikat:
*Materiali qelqi
*Përmasat  11.5 x 5.5 x 20.2 cm