Set me tigan dhe dërrasë servirje

890 Lekë

Set me tigan dhe dërrasë servirje

Karakteristikat:
*Sasia: 2 copë
*Kapaciteti: 125mm

SKU: 8719202932768
Përshkrimi

Set me tigan dhe dërrasë servirje

Karakteristikat:
*Sasia: 2 copë
*Kapaciteti: 125mm