Set Mesore

1,590 Lekë 1,090 Lekë
Seti përbëhet nga 3 tasa me 3 madhësi të ndryshëm dhe nga një mbajtëse druri.
SKU: 8719987104626
Përshkrimi
Seti përbëhet nga 3 tasa me 3 madhësi të ndryshëm dhe nga një mbajtëse druri.