Set për Verë 3 copë

590 Lekë

Set për Verë 3 copë
Mos hiqni dorë nga kënaqësia e verës së mirë! 

Karakteristikat:
*Material qelq
*Seti i verës përmban një tapë shampanje, një tapë vere me vakum dhe një derdhëse vere.

SKU: 8720573037198
Përshkrimi

Set për Verë 3 copë
Mos hiqni dorë nga kënaqësia e verës së mirë! 

Karakteristikat:
*Material qelq
*Seti i verës përmban një tapë shampanje, një tapë vere me vakum dhe një derdhëse vere.