Set peshkimi lodra për fëmijë

2,990 Lekë 2,590 Lekë

Set peshkimi lodra për fëmijë

Karakteristikat:
*Përmban: 22 peshq dhe 4 kallama
*Përmasat: 34X34X6 cm 

SKU: 8445276999177
Përshkrimi

Set peshkimi lodra për fëmijë

Karakteristikat:
*Përmban: 22 peshq dhe 4 kallama
*Përmasat: 34X34X6 cm