Set Servirje Djathi

1,690 Lekë 840 Lekë

Seti përfshin tabaka prej guri natyral gjithashtu edhe tre thika.
Thikat përdoren për ndarjen, prerjen dhe servirjen e djathit.

SKU: 8719202113563
Përshkrimi

Seti përfshin tabaka prej guri natyral gjithashtu edhe tre thika.
Thikat përdoren për ndarjen, prerjen dhe servirjen e djathit.