Set tavolinë mesi ESTHER, 2 copë

16,900 Lekë 11,900 Lekë

Set tavolinë mesi ESTHER, 2 copë

Karakteristikat:
*Materiali i kornizës: Hekuri
*Materiali kryesor: dru mango

*Përmasat: 57.5 x 33.5 cm dhe 90 x 41.5 cm

SKU: N/A
Përshkrimi

Set tavolinë mesi ESTHER, 2 copë

Karakteristikat:
*Materiali i kornizës: Hekuri
*Materiali kryesor: dru mango

*Përmasat: 57.5 x 33.5 cm dhe 90 x 41.5 cm