Set vizatimi PAW PATROL + kanavace e printuar

650 Lekë 490 Lekë
Set vizatimi PAW PATROL + kanavacë e printuar

Karakteristikat:
*Kanavacë me imazh PAW PATROL
*Përmbajta 1 Kanavacë, 12 bojra uji dhe penel
*Përmasat 25 x 18 cm 
SKU: 8711851308000
Përshkrimi
Set vizatimi PAW PATROL + kanavacë e printuar

Karakteristikat:
*Kanavacë me imazh PAW PATROL
*Përmbajta 1 Kanavacë, 12 bojra uji dhe penel
*Përmasat 25 x 18 cm