Set vizoresh BASIC

159 Lekë 89 Lekë

Set vizoresh BASIC

Karakteristikat:
*I përshtatshëm për shkollë dhe punë
*Përbëhet nga: 1 vizore e drejte, 2 trekëndësha, 1 raportor
*Materiali: Plastik

SKU: 8430540817646
Përshkrimi

Set vizoresh BASIC

Karakteristikat:
*I përshtatshëm për shkollë dhe punë
*Përbëhet nga: 1 vizore e drejte, 2 trekëndësha, 1 raportor
*Materiali: Plastik