Sfungjer trupi me dorezë druri,NATURAL

1,750 Lekë 1,090 Lekë

Sfungjer trupi me dorezë druri,NATURAL

Karakteristikat:
*Material ahu
*Ngjyrë bezhë
*Ka dy anë
*Njëra anë është bërë që të masazhojnë butësisht dhe ndihmojnë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe uljen e stresit
*Ana tjetër është në formën e një furçe të butë, e cila pastron lëkurën dhe e lë atë të lëmuar
*Doreza prej druri e bën më të lehtë përdorimin e furçës
*Përmasat: 7,5 x 6 x 42 cm

SKU: 3700462481887
Përshkrimi

Sfungjer trupi me dorezë druri,NATURAL

Karakteristikat:
*Material ahu
*Ngjyrë bezhë
*Ka dy anë
*Njëra anë është bërë që të masazhojnë butësisht dhe ndihmojnë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe uljen e stresit
*Ana tjetër është në formën e një furçe të butë, e cila pastron lëkurën dhe e lë atë të lëmuar
*Doreza prej druri e bën më të lehtë përdorimin e furçës
*Përmasat: 7,5 x 6 x 42 cm