Shportë Metalike Frutash

990 Lekë

Shportë Metalike Frutash

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet.

Karakteristikat:
*Material çeliku
*Përmast : 20 x 47 x 20 cm

SKU: 8711295217883
Përshkrimi

Shportë Metalike Frutash

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet.

Karakteristikat:
*Material çeliku
*Përmast : 20 x 47 x 20 cm