Shportë për fëmijë POMPON

1,990 Lekë 1,690 Lekë

Shportë për fëmijë POMPON

Karakteristikat:

*Një shportë e lehtë dhe e gjerë do të jetë zgjidhja ideale këtu
*Përveç ruajtjes së lodrave, mund të përdoret edhe për të ruajtur batanije, libra apo rroba.
*Përmasat34 x 28 x 34 cm

SKU: 3560234465763
Përshkrimi

Shportë për fëmijë POMPON

Karakteristikat:

*Një shportë e lehtë dhe e gjerë do të jetë zgjidhja ideale këtu
*Përveç ruajtjes së lodrave, mund të përdoret edhe për të ruajtur batanije, libra apo rroba.
*Përmasat34 x 28 x 34 cm