Spatul me bisht druri

790 Lekë 340 Lekë

Spatul me bisht druri

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Bisht në material druri
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Gjatësia: 35 cm 

SKU: 5207158002640
Përshkrimi

Spatul me bisht druri

Karakteristikat:
*Materiali: plastik me cilësi të lartë e përshtatshme për kontakt me ushqimin
*Bisht në material druri
*Ideale për enë gatimi që nuk ngjiten dhe qeramike
*I reziston temperaturave të larta deri në 220°C
*Gjatësia: 35 cm