Spërkatës VENUS

1,090 Lekë 690 Lekë

Spërkatës VENUS
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 1.7 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : jeshile dhe rozë

SKU: 8445393137339
Përshkrimi

Spërkatës VENUS
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 1.7 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : jeshile dhe rozë