Stol OTTOMAN Velvet Gri

6,990 Lekë 3,920 Lekë

Stol OTTOMAN Velvet Gri

Karakteristikat:
*Struktura dhe këmbë prej druri
*Ngjyra: Gri
*Përmasat : 35 x 35 x 35 cm

SKU: N/A
Përshkrimi

Stol OTTOMAN Velvet Gri

Karakteristikat:
*Struktura dhe këmbë prej druri
*Ngjyra: Gri
*Përmasat : 35 x 35 x 35 cm