Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 60x60 cm

5,900 Lekë 4,490 Lekë
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 60x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Përmasa: 60x60 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 999000007717
Përshkrimi
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 60x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Përmasa: 60x60 cm
*Trashësia: 1.2 cm