Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 70x70 cm

8,490 Lekë 5,490 Lekë
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 70x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Përmasa: 70x70 cm
*Trashësia: 1.2 cm

SKU: 999000007719
Përshkrimi
Suprinë tavoline NOVACENTRO/MARBLE, 70x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: HPL
*Dizajn me 2 ngjyra: Novacentro dhe Mermeri
*Përmasa: 70x70 cm
*Trashësia: 1.2 cm