Tabaka Për Pica Bamboo

2,190 Lekë 1,520 Lekë

Tabaka Për Pica Bamboo

Karakteristikat:
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Rezistente ndaj nxehtësisë dhe prerjes së picave
*Ideale edhe për servirje
*Diameter 30 cm

SKU: 8720573137775
Përshkrimi

Tabaka Për Pica Bamboo

Karakteristikat:
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Rezistente ndaj nxehtësisë dhe prerjes së picave
*Ideale edhe për servirje
*Diameter 30 cm